Nu GRATIS vaatwasser bij Tabak Keukens

Tabak Keukens heeft deze maand een aantal aantrekkelijke acties voor u in petto bij aankoop van een keuken, badkamer of vloer. Bij aankoop van vijf inbouwapparaten van hetzelfde merk (keuze uit Pelgrim, Bosch, Etna en Atag) ontvangt u bij aankoop van een keuken een vaatwasser helemaal GRATIS! En bij aankoop van een tegelvloer ontvangt u gratis lijm en voeg. Schaft u een badkamer aan, dan ontvangt u een wc cadeau. Allemaal redenen om uw bezoek aan een van onze showrooms niet uit te stellen.

Acties geldig tot en met 30 april:

GRATIS VAATWASSER

Tabak Keukens staat sinds 1977 bekend om haar grote assortiment betaalbare kwaliteitskeukens. Wij leveren en installeren gerenommeerde merken en bieden een breed assortiment aan stijlen. In maart maken we het extra aantrekkelijk om uw nieuwe keuken bij ons uit te kiezen. Laat u verrassen en profiteer van de scherpe aanbieding met de GRATIS vaatwasser bij aankoop van vijf inbouw apparaten in uw nieuwe keuken.

NAAR ONZE KEUKENS

Gratis-toilet-sanitair

GRATIS TOILET

Tabak Badkamers heeft een fraai assortiment badkamers in diverse stijlen. Onze vestigingen in Drachten en Westergeest hebben elk een eigen aanbod. De trendy merk- en designproducten vindt u in Drachten, in Westergeest ligt het accent op het budget. Koopt u deze maand bij ons een complete badkamer dan krijgt u daar van ons GRATIS een hangtoilet bij.

NAAR DE BADKAMERS

GRATIS LIJM EN VOEGMIDDEL

Team Tabak adviseert u graag als het gaat om wand- en vloertegels. We bieden hiervoor een breed assortiment in alle stijlen. Voor iedere keuken of badkamer zijn er fraaie oplossingen. En kiest u er deze maand voor om tegels bij ons aan te schaffen dan doen we daar het benodigde lijm en voegmiddel GRATIS bij. Mooi meegenomen toch?

MEER OVER VLOEREN

KANS OP EEN DROOMRIJS

Elke klant dingt mee naar een van de vele fantastische jaarprijzen in onze jaaractie. Met o.a. een Caribbean cruise, meerdaagse reizen, geheel verzorgde midweken en lange weekenden en vele andere prijzen. Kijk voor meer informatie op de actiepagina:

BON VOYAGE MET TABAK

Graag tot ziens, de koffie staat klaar!

Mooi makkelijk Pelgrim

Pelgrim is al bijna 100 jaar thuis in elke keuken. En de keuken op zijn beurt is dé plek waar u zich thuis wilt voelen. Want u ontbijt er, luncht er en bereidt er het avondeten. En het is de plek waar borrels en feestjes plaatsvinden.

We willen dat iedereen zich nóg meer thuis voelt met onze apparatuur. Daarom zoeken wij constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken.

We zijn thuis, ook in vaatwassers
Als iets het gemak onderstreept, dan is het wel uw vaatwasser. Hoe groot uw gezin ook is; Pelgrim heeft altijd de juiste vaatwasser voor u. U kiest de hoogte, het aantal couverts en daarbij de variaties aan extra producteigenschappen. Een aantal vaatwassers is bovendien extra zuinig door het lage waterverbruik, zuinige energieklasse en tijdverkort-functie. De uitgestelde start zorgt ervoor dat u bepaalt wanneer de machine zijn werk doet. Zo doen de apparaten duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk hun werk. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Productvoordelen als u kiest voor Pelgrim:

SpeedWash
Met het snelste SpeedWash programma, wast u de vaat in slechts 15 minuten schoon. Ideaal voor als u tijdens een etentje de borden van het voorgerecht ook voor het hoofdgerecht nodig hebt. Of als u een feestje geeft. SpeedWash dus. En dat is op zich alweer een feestje waard! Door de tijdsduurverkorting in te schakelen kan elk ander programma ook worden ingekort.

Energiezuinig A+++
Dankzij de krachtige motor, de optimale programma’s en unieke specificaties zoals TotalDry, bereiken de nieuwe vaatwassers van Pelgrim perfecte resultaten met een heel laag energieverbruik tot A+++

AutoProgram
Soms wilt u alleen uw wijnglazen even kristalhelder reinigen. Op een ander moment misschien juist een uitgebreide vuile vaat. De geavanceerde AutoProgram past automatisch de temperatuur en tijd van het programma aan dat bij de vaat past. Wat weer voor een minimaal water- en energieverbruik zorgt.

TotalDry
Vaatwassers die zichzelf automatisch openen, ongeveer 20 minuten nadat de vaatwasser klaar is. De laatste stoom wordt vrij gelaten en koele en droge lucht kan naar binnen. Dat zorgt ervoor dat de schone vaat perfect droogt. Dát is nog eens een innovatie waar u wat aan heeft! Uiteraard is het ook mogelijk deze optie eenvoudig uit te schakelen.

IonTech
Vieze luchtjes in een vaatwasser waarin al een tijdje vuile vaat staat. Niemand zit daar op te wachten. Daarom hebben we de IonTech technologie ontwikkeld. Die vieze luchtjes verdrijft en zelfs een vaatwasser die vol vuile vaat staat, fris laat ruiken.

SuperSilent
Onze allerstilste vaatwassers produceren slechts 41 dB(A) aan geluid. Fluisterstil dus. Doordat we speciale isolatie, een efficiënte motor, de beste materialen en fluisterstille wasprogramma’s hebben ontwikkeld, merkt u vaak niet eens dat de vaatwasser voor u bezig is.

Interior LED
U laadt uw vaatwasser eenvoudig in en uit door de mooi weggewerkte LED verlichting de vaatwasser. Zo is alles perfect verlicht. En dat draagt weer bij aan nóg meer gebruiksgemak.

* Vraag in de showroom naar de voorwaarden.