Al 45 jaar dé specialist in keukens en badkamers!

Apparatuur en werkbladen

Keukenapparatuur bepaalt voor een groot deel het keukenplezier. Prijs en kwaliteit zijn niet altijd hetzelfde en het is de combinatie die een lekker en lang keukengenot garandeert. Gebruik onze kennis en kunde voor de juiste keuze met de gewenste prijs. Wij hebben een groot assortiment kwaliteitskeukens inclusief inbouwapparatuur opgesteld staan. Wij adviseren, leveren en installeren u graag over de verschillen in merken als Atag, Whirlpool, Pelgrim, Etna en Bosch. Daarnaast hebben wij een breed en scherp geprijsd aanbod van iets minder bekende merken met dezelfde uitstekende kwaliteit. Kwalitatieve apparatuur voor elke portemonnee. Keukenapparatuur Drachten heeft alles in huis!

Kookplaten

Koken begint op een kookplaat en dat maakt deze keuze misschien wel de belangrijkste. Er zijn veel mogelijkheden qua gemak, gebruik, prijskaartje, veiligheid en hygiëne. De keuze is persoonlijk en elke techniek heeft voor- en nadelen. Team Tabak adviseert en installeert elk type kookplaat. Kom eens langs voor een goed advies.

Afzuigkappen

Afzuigkappen zijn er ook in allerlei vormen, maten en prijzen. Op het werkblad geïntegreerde afzuigkappen zijn bijzonder fraai en ruimtebesparend. Belangrijk is de keuze voor een afvoer naar buiten of voor koolstoffilters. We hebben vlakscherm-, inbouw- en schouwmodellen.

Stoomovens

Stomen is een Aziatische kooktechniek die steeds populairder wordt omdat u er ook mee kunt ontdooien, opwarmen, pocheren, blancheren en zelfs wecken. Het grote vijfpitsfornuis kan dan vervangen worden door twee pitten met een wokbrander en een lavasteentjesgrill. Volop keus.

“Tabak Keukens vertaalt uw wensen naar apparatuur. Gebruik onze kennis en ervaring en kom eens kijken naar het assortiment (inbouw)apparatuur zoals koelkasten, afwasmachines, (stoom)ovens in Drachten. Veel apparaten kunnen we ‘live’ demonstreren.”

Ovens en magnetrons

Onmisbaar in iedere keuken om snel iets lekkers of iets makkelijks op tafel te zetten. Moderne ovens zitten vol multifunctionele toepassingen zoals een grill, hete lucht, stoom en magnetron. Gebruik onze kennis voor de beste keuze in de nieuwste technieken.

Koelkast

Wij hebben grote, kleine, mooie en weggewerkte modellen in onze showroom staan. Alle apparaten zijn ingedeeld naar energieklasse en de zuinigste koelkast heeft een A+ label of zelfs A++. Het is een snelle besparing in vergelijking met een oudere koelkast.

Vriezer

Bij vriezers valt te kiezen uit kisten, kasten, tafelmodellen, minivriezers en barvriezers. Alleen de diepvrieskast is beschikbaar als inbouwvariant. Daarnaast heeft elk type een eigen vakverdeling met snel- en vriesvakken zodat ook levensmiddelen hun kwaliteit behouden.

Vaatwasser

Samen afwassen kan gezellig zijn maar soms is het nog leuker als de vaatwasser het werk doet. Er zijn modellen in de gangbare maat van 60 of 45 cm, met zichtbare bediening of juist weggewerkt. Elke keuken heeft een bijpassende vaatwasser met programma’s en opties.

Een werkblad geeft sfeer aan de hele keuken. De kwaliteit van het materiaal is ontzettend belangrijk omdat hierop het meeste werk wordt verricht. Werkbladen zijn er in allerlei materialen en kleuren. Team Tabak adviseert u niet alleen over de kwaliteit ervan maar combineert het ook met praktisch gebruik, onderhoud, hygiëne en slijtvastheid.

Toplaminaat (HPL)

Dit is een werkblad met een dik basisblad waarop een toplaag is aangebracht van meerdere opeengeperste lagen. Het oppervlak is hard, waterbestendig en eenvoudig schoon te houden.

Keramiek

Keramisch plaatmateriaal heeft een ondersteunende laag voor extra stevigheid. Het materiaal is gebruiksvriendelijk, krasvast, zuur-, hitte- en vlekbestendig.

Graniet

De verschillende mineraalsoorten geven de kleurschakering. Het is onverslijtbaar, met een unieke uitstraling en past bij een landelijke keuken.

Composiet

Een natuurlijk materiaal met 95% kwartsiet waar kleurpigmenten en granietkorrels aan zijn toegevoegd. Harder dan graniet en zeer slijtvast.