fbpx
Complete badkamers

Een all-in badkamer

Een complete badkamer heeft alle benodigde badmeubels en accessoires zoals een ligbad, kranen, inloopdouche, een of meerdere wastafels, spiegel eventueel gecombineerd met een kastje, wandtoilet, designradiator, afvoer, opbergkastjes, handdoekrek, wc rol-houder, vloerverwarming en nieuwe wand- en vloertegels. Team Tabak levert alle sanitaire producten en alle badkamermeubels en kan ook alle werkzaamheden (laten) uitvoeren.

Badderen in een vrijstaand bad of wandbad

Dat doen we in een vrijstaand bad of in een wandbad met volop keuze in modellen zoals een ligbad, een hoekbad, een zitbad of een bad douche combinatie. Altijd uitgevoerd in kwalitatieve materialen. De combinatie van luxe, vorm en afwerking maakt dat het echte badderen kan beginnen. Team Tabak adviseert u graag over alle mogelijkheden en ook proefliggen is in onze showrooms mogelijk.

Douches in soorten en maten

Ook hierin is volop keuze, te beginnen met douchecabines, inloopdouches, douchewanden, douchedeuren, stijl en afmetingen. Teveel om op te noemen eigenlijk. Kom liever naar onze showroom in Drachten om het gehele assortiment te bekijken en ons advies over uw mogelijkheden te horen. We kunnen dan ook de glaswand bespreken, de douchebak met lage instap, de deuren en alle designs.

Kranen te kust en te keur

Een kraan is meer dan alleen iets waar water uitkomt en daardoor kennen we nu badkranen, douchekranen, thermostaatkranen, wastafelkranen, keukenkranen, fonteinkranen, inbouwkranen en bidetkranen. De éénhendelkraan heeft vaak de voorkeur boven een draaiknop en kruisgreep. Maar er zijn ook kranen met een hoge uitloop voor het wassen van haar. Ook comfort, design en waterverbruik zijn belangrijke spelers in de kraankeuze.

De wastafel is onmisbaar

Om ons mooi en fris te maken. Maar wat eist u verder van een wastafel? Staat u alleen in de badkamer of met meerderen tegelijk? Voor dat laatste is een wastafel met dubbele waskom ideaal. Of liever twee vrijstaande wastafels? Uw wensen, de vorm, het merk en de stijl bepalen de uitstraling van uw badkamer. Team Tabak adviseert u hier graag over.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Een losse spiegel, een spiegelkast met verlichting of een extra cosmeticaspiegel. Aan u de keuze. Een losse spiegel of een cosmeticaspiegel kan worden ingebouwd met spiegelverwarming. Daarentegen heeft een spiegelkast ruimte om iets in op te bergen. Daardoor zijn ze in afmeting dieper en steken meer uit. Kom langs om met Team Tabak de mogelijkheden te bespreken.

Een modern toilet heeft veel in huis

Hygiëne, waterverbruik en zitcomfort hebben ervoor gezorgd dat er diverse modellen te koop zijn. Zo heeft een duoblok een reservoir vastzittend aan de toiletpot, een staand toilet is iets voordeliger en heeft een extra reservoir en een wandcloset hangt waardoor u zelf de hoogte kunt bepalen. Daarnaast kunt u kiezen uit diepspoel of vlakspoel. Bij vlakspoel blijft de boodschap liggen waardoor geurtjes zich snel verspreiden en bij diepspoel verdwijnt de boodschap meteen door het water dat omhoogkomt. En wist u dat directflush geen spoelrand heeft en snel en grondig kan worden gereinigd? Kom langs voor nog meer informatie.

Comfortabele radiator of verwarming

Ook hier zijn de mogelijkheden onbeperkt. Van een designradiator, een handdoekradiator tot een traditionele paneelradiator. Maar ook vloerverwarming en spiegelverwarming behoren tot de mogelijkheden. Team Tabak informeert u over het juiste vermogen nodig voor de ruimte en installeert alle benodigde leidingen en afvoeren.

Kastjes met of zonder greep?

Bij kasten gaat het vooral om de afmetingen, het materiaal en de afwerking. De afmetingen zijn vaak doorslaggevend in verband met de beschikbare ruimte. Het gebruikte materiaal bepaalt veelal de uitstraling doordat het gelakt is, gespoten of van massief hout. De afwerking bepaalt het comfort. Zo is een ladesysteem van een kast vaak uitgevoerd met het softclose-systeem en met of zonder greepjes.

Badkameraccessoires: de finishing touch

Hiermee bepaalt u voor een groot deel de sfeer van de badkamer en het gebruiksgemak. Een wastafelaccessoire voor uw tandenborstel, een handdoekhouder, een zeephouder in de douche, een closetrolhouder met een strak design, een toiletborstelhouder met een kleurtje en een mini-afvalemmer. Of alles in één set. Kom langs voor de mogelijkheden.

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw badkamer bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.