fbpx

Sanitair

Sanitair is een verzamelnaam voor alle losse producten die tijdens een verbouwing of renovatie geplaatst worden ten behoeve van de verzorging van het lichaam. Van bad, douche, toilet tot aan waterleiding, kraan en afvoer, wand- en vloertegels, badkamermeubels, kranen en wastafels. Wij hebben alle soorten sanitair aanwezig in de showroom. U kunt vrijblijvend een afspraak maken om uw eigen droom badkamer in te richten!

Baden

Kom naar Drachten voor onze collectie in baden. Van een vrijstaand bad, een wandbad, een ligbad, een hoekbad, een zitbad of een bad-douche combinatie. Altijd uitgevoerd in kwalitatieve materialen. De combinatie van luxe, vorm en afwerking maakt dat het echte badderen kan beginnen. Team Tabak adviseert u graag over alle mogelijkheden en ook proefliggen in onze showroom is mogelijk.

Douches

Ook hierin is volop keuze, te beginnen met douchecabines, inloopdouches, douchewanden, douchedeuren, stijl en afmetingen. Teveel om op te noemen eigenlijk. Kom liever naar onze showroom in Drachten om het gehele assortiment te bekijken en ons advies over uw mogelijkheden te horen. We kunnen dan ook de glaswand bespreken, de douchebak met lage instap, de deuren en alle designs.

Kranen

Een kraan is meer dan alleen iets waar water uitkomt en daardoor kennen we nu badkranen, douchekranen, thermostaatkranen, wastafelkranen, keukenkranen, fonteinkranen, inbouwkranen en bidetkranen. De éénhendelkraan heeft vaak de voorkeur boven een draaiknop en kruisgreep. Maar er zijn ook kranen met een hoge uitloop voor het wassen van haar. Ook comfort, design en waterverbruik zijn belangrijke spelers in de kraankeuze. Wij helpen u graag met die keuzes.

Wastafels

Om ons mooi en fris te maken. Maar wat eist u verder van een wastafel? Staat u alleen in de badkamer of met meerderen tegelijk? Voor dat laatste is een wastafel met dubbele waskom ideaal. Of liever twee vrijstaande wastafels? Uw wensen, de vorm, het merk en de stijl bepalen de uitstraling van uw badkamer. Team Tabak adviseert u hier graag over.

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw badkamer bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.