fbpx

Voordelen van een vloertegel

Een tegelvoer is sterk, gaat lang mee, kan in elke ruimte worden toegepast en is goed te combineren met vloerverwarming. Een ander pluspunt is dat een tegelvoer bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Door goed te voegen dringt het vuil niet tussen de tegels en blijft de vloer lang als nieuw ogen. Kom eens langs in onze showroom in Drachten voor de mogelijkheden in kleur, formaat en structuur.

Wandtegel uit Friesland biedt meer en meer

De mogelijkheden zijn meer en meer onbegrensd. Fabrikanten vernieuwen steeds vaker de collectie waardoor een bezoekje aan onze showrooms in Friesland u een goed beeld biedt van de laatste mogelijkheden. Een nieuwe badkamer, toilet of keuken is niet compleet zonder een passende wandtegel. Tabak Keukens in Drachten heeft alle mogelijke soorten en maten tegels in huis, waarmee we samen altijd de tegel vinden die u zoekt. Kom langs in onze showroom! Team Tabak staat voor u klaar.

Alle vloertegels

Grote tegels zorgen door het beperkte aantal voegen voor een rustig beeld en maken de ruimte groter. Een kleine tegel geeft bijvoorbeeld in een landelijk interieur een extra mooie uitstraling. Ook qua kleur kunt u met tegels alle kanten op. In natuurtinten zoals zand-, terracotta en taupe-tinten tot diverse kleuren grijs en zwart. Liever een houten uitstraling of de looks van leer- of metallic? Wij adviseren wij u graag!

Fries vakmanschap in vloertegels

Met een tegelvloer zijn veel legpatronen mogelijk. Strak, speels of in wildverband en ook die keuzevrijheid maakt een tegelvloer aantrekkelijk. Elk materiaal en elk legpatroon heeft zijn eigen kenmerken en ook daarover informeren wij u graag. Zo vraagt natuursteen bijvoorbeeld na het tegelen een speciale behandeling zodat de tegels beschermd blijven tegen het binnendringen van vuil. Kom langs in het Friese Drachten en laat Team Tabak u adviseren over de meest geschikte vloer.

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw badkamer bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.