Bon voyage: win de reis van uw leven

Wat is er nou mooier om nadat uw droomkeuken, uw droombadkamer of droomvloer is geplaatst een fantastische droomreis te winnen? Dat kan u zomaar overkomen bij Tabak Keukens in Drachten. Want naast alle superscherpe aanbiedingen en spectaculaire maandacties verloten we onder alle klanten aan het eind van dit jaar fantastische prijzen.

Elke klant maakt kans op een van de vele droomprijzen, waaronder een compleet verzorgde Caribbean cruise, meerdaagse reizen, midweken, lange weekenden en nog vele andere verwenprijzen. Om voor een van de prijzen in aanmerking te komen hoeft u naast uw aankoop bij Tabak Keukens helemaal niets te doen. U krijgt van ons een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke verloting die aan het eind van het jaar plaats vindt. U kunt zich voorstellen dat dit een groots eindejaars-spektakel wordt om nooit te vergeten.

De actie “Bon voyage met Tabak” duurt tot en met zaterdag 14 december 2018

ALLE KEUKENTRENDS

Tabak Keukens staat sinds 1977 bekend om haar grote assortiment betaalbare kwaliteitskeukens. Wij leveren en installeren keukens en inbouwapparatuur van gerenommeerde merken en bieden een breed assortiment aan stijlen.

NAAR ONZE KEUKENS

COMPLETE BADKAMERS

Tabak Badkamers heeft een fraai assortiment badkamers in diverse stijlen. De trendy merk- en designproducten vindt u bij onze vestiging in Drachten.

NAAR DE BADKAMERS

DE VLOERENSPECIALIST

Team Tabak adviseert u graag bij het kiezen van een vloer die past bij uw persoonlijke situatie en smaak. In klassieke houtsoorten of in moderne materialen en kleuren. Zo maken we uw nieuwe keuken of badkamer nog prettiger in gebruik.

MEER OVER VLOEREN

Graag tot ziens, de koffie staat klaar!

* Vraag in de showroom naar de voorwaarden.