Geluksvogelactie t/m 16 oktober

Het geluk hangt in de bomen bij Tabak Keukens in Drachten. Daarmee maakt u een grote kans een van de vele geluksvogels worden. Hoe werkt het? In onze showroom staan twee geluksbomen boordevol goudkleurige kortingsenveloppen uitdagend te schitteren. In elke envelop zit een kortingspercentage dat u ontvangt op uw aankoop. Het maakt niet uit wat uw aankoop is, een keuken, een badkamer of een vloer. Op elke aankoop plukt u uw eigen korting van minimaal 5%. De extra korting kan oplopen tot 30%. Kom nu langs en wordt ook een van onze geluksvogels.

De Geluksvogelactie is geldig van 22 augustus t/m 16 oktober 2018

Spectaculaire jaaractie “Bon voyage met Tabak”

KANS OP EEN DROOMRIJS

Elke klant dingt mee naar een van de vele fantastische jaarprijzen in onze jaaractie. Met o.a. een Caribbean cruise, meerdaagse reizen, geheel verzorgde midweken en lange weekenden en vele andere prijzen. Kijk voor meer informatie op de actiepagina:

BON VOYAGE MET TABAK

ALLE KEUKENTRENDS

Tabak Keukens staat sinds 1977 bekend om haar grote assortiment betaalbare kwaliteitskeukens. Wij leveren en installeren keukens en inbouwapparatuur van gerenommeerde merken en bieden een breed assortiment aan stijlen.

NAAR ONZE KEUKENS

COMPLETE BADKAMERS

Tabak Badkamers heeft een fraai assortiment badkamers in diverse stijlen. Onze vestiging in Drachten voert verschillende trendy merk- en designproducten.

NAAR DE BADKAMERS

DE VLOERENSPECIALIST

Team Tabak adviseert u graag bij het kiezen van een vloer die past bij uw persoonlijke situatie en smaak. In klassieke houtsoorten of in moderne materialen en kleuren. Zo maken we uw nieuwe keuken of badkamer nog prettiger in gebruik.

MEER OVER VLOEREN

Graag tot ziens, de koffie staat klaar!

* Vraag in de showroom naar de voorwaarden.