Het regent voordeel bij Tabak Keukens

Nu tijdelijk tot wel 50% voordeel!

Laat de herfst maar komen. En profiteer van de vele aanbiedingen bij Tabak Keukens in Drachten. Hier kunt u terecht voor kwaliteitskeukens in alle stijlen. Een schitterende strakke keuken voor uw moderne woning. Of een nostalgische badkamer voor uw klassieke woning. Werkbladen van toplaminaat, keramiek, graniet of composiet. Ook hebben we ruime keus in laminaatvloeren, PVC-vloeren en vloertegels. Bent u op zoek naar een complete badkamer met vloer- en wandtegels. Profiteer dan tot en met 30 september van enorme kortingen tot wel 50%. Kom nu naar onze showroom in Drachten, want het regent voordeel! U heeft nog:

Kastwerk: 15% extra korting

Tabak Keukens levert en plaatst keukens van hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige prijzen. Met ruim 40 jaar ervaring, deskundige adviseurs en uitstekende keukenmonteurs bieden wij u gegarandeerde kwaliteit. Het hoogste afwerkingsniveau en uitstekende service is bij Tabak Keukens de standaard. Laat u overtuigen in onze showroom en profiteer van 15% extra korting op kastwerk. Hieronder geven we u graag een indruk van alle stijlen en mogelijkheden.

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw badkamer of vloer bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.

Werkbladen: 50% korting!

Het assortiment werkbladen is groot. En dat is niet voor niets. Er gaat geen dag voorbij zonder dat u een werkblad nodig heeft. Daarom wilt u het beste, sterkste maar tevens mooiste werkblad dat er is. In onze showroom tonen we u alle soorten. Zoals toplaminaat (HPL) dat een hard oppervlak heeft, waterbestendig is en eenvoudig is schoon te houden. Of het onverslijtbare graniet met z’n prachtige kleurschakeringen. Ook tonen we graag het gebruiksvriendelijke, krasvaste, zuur-, hitte- en vlekbestendige keramiek. Tenslotte leveren we werkbladen van composiet. Wist u dat dit harder is dan graniet en dus zeer slijtvast is?

Laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Besluit u tot aankoop van een keuken, dan ontvangt u maar liefst 50% korting op uw werkblad.

Wand- en vloertegels: gratis lijm + voeg

Het assortiment wand- en vloertegels is enorm uitgebreid. Naast de perfecte uitstraling van de tegels wilt u hier lang van kunnen genieten. De prijs en kwaliteit van tegels kunnen zeer uiteenlopen. Waarom dat zo is, vertellen onze adviseurs u graag. Kom gerust langs in onze showroom. Bij aankoop van wand- en vloertegels, ontvangt u lijm + voeg cadeau!

We nodigen u graag uit!

Laat u vrijblijvend informeren over de nieuwste trends in badkamers en vloeren, de kofje stiet klear. Als u vooraf een afspraak maakt, bent u er zeker van dat u direct geholpen wordt.

We nodigen u graag uit!

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Als u vooraf een afspraak maakt, bent u er zeker van dat u direct geholpen wordt.