Al 45 jaar dé specialist in keukens en badkamers!

Keukenrenovatie

Oude keuken weer als nieuw

Wanneer u nog steeds blij bent met uw keuken maar niet met de rammelende apparatuur, de zichtbare beschadigingen of de lelijke gebruikssporen dan is renovatie een mogelijkheid. We hergebruiken zoveel mogelijk en vernieuwen alleen het noodzakelijke. Kom eens praten met team Tabak over de mogelijkheden.

Snel een verrassend resultaat

Nieuwe deuren, een bijgewerkt werkblad en/of energiezuinige keukenapparatuur? Tegen een betaalbare prijs en zonder onnodig hak- en breekwerk? Team Tabak maakt een inventarisatie, regelt de uitvoering en maakt van uw keuken weer een kookplaatje.

Een ergonomische keuken

De ideale keuken is meer dan een mooi frontje en goed werkende apparatuur. Het is de plek waar u veel tijd doorbrengt. Een prettige werkhoogte, een logische route qua werkzaamheden, voldoende kastruimte op de juiste hoogte, apparatuur op armhoogte en goede verlichting zijn dan belangrijk. Team Tabak richt uw keuken ergonomisch verantwoord in, voor alle gezinsleden.

Keukenrenovatie Tabak Keukens

Door de vele keukenrenovaties die wij hebben uitgevoerd, is Team Tabak een ware specialist. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn in kasten, frontjes, tegels en keukenbladen. Laat team Tabak uw bestaande keuken pimpen en omtoveren naar iets moderner. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis. Met alle afmetingen en wensen geven wij snel een volledig prijskaartje.

Showroommodellen

De showroom is ons visitekaartje en ook altijd up-to-date. Dat betekent dat we daar alle mogelijkheden, trends en spectaculaire innovaties aan u kunnen tonen. Een paar keer per jaar moeten we dan ook afscheid nemen van enkele modellen en ruilen we ze in voor de allernieuwste modellen.

Prachtige keukens voor spectaculaire prijzen

Onze showroommodellen die plaats moeten maken zijn altijd zeer aantrekkelijk geprijsd. Ze zijn nooit gebruikt, enkel bekeken, bevoeld en bewonderd. Misschien zit uw droomkeuken erbij.

Direct leverbare keukens

Naast de flinke korting op showroommodellen zijn ze ook direct leverbaar. Kijk hier voor de huidige selectie van onze showroommodellen. Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om eerst even te bellen en te informeren of uw droomkeuken nog beschikbaar is.

Keukenplan op maat

Ook voor showroommodellen maken wij een keukenplan op maat. Als u de afmetingen meeneemt naar onze showroom, gaan wij op zoek naar een passend showroommodel.

De voordelen van Tabak in Drachten