Alle keukentrends onder één Fries dak!

Tabak Keukens in Friesland – met vestigingen met keukens Drachten en in Westergeest – is al sinds 1977 een betrouwbare leverancier van een groot assortiment betaalbare kwaliteitskeukens. Tabak adviseert, levert en installeert keukens en allerhande inbouwapparatuur van gerenommeerde merken zoals Atag, Exquisit, Hotpoint, Etna, Whirlpool en Bosch.

Keukenspecialist in Drachten en Westergeest

Team tabak is een klein team (vader & zoon Tabak en Klaas Algra) en adviseert, levert, installeert en regelt ook de benodigde handjes van een stukadoor, schilder of tegelzetter en werken snel en vakkundig om de overlast te beperken. In onze showrooms in Drachten en Westergeest staan heel veel keukens gebruiksklaar voor u klaar.

Volop keuze in keukens Drachten en Westergeest

Onze showroom in Drachten is geopend van maandagmiddag t/m zaterdag en in Westergeest staan wij van dinsdag t/m zaterdag en op afspraak voor u klaar. Wilt u liever dat we bij u thuis afspreken, dat kan ook altijd op afspraak. Uw wensen smelten we samen in een fraaie keuken 3D-presentatie, zodat u goed kunt beoordelen of uw nieuwe keuken aan uw eisen voldoet of uw verwachtingen overtreft.

Ons werkgebied is Friesland, Groningen, Drenthe, Noordoostpolder-Flevoland en Noord-Holland.

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw keuken, badkamer of vloer bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.