fbpx
keukenrenovatie drachten

Keukenrenovatie

Oude keuken weer als nieuw

Wanneer u nog steeds blij bent met uw keuken maar niet met de rammelende apparatuur, de zichtbare beschadigingen of de lelijke gebruikssporen dan is renovatie een mogelijkheid. We hergebruiken zoveel mogelijk en vernieuwen alleen het noodzakelijke. Kom eens praten met team Tabak over de mogelijkheden.

Keukenrenovatie kosten

Snel en verrassend resultaat

Nieuwe deuren, een bijgewerkt werkblad en/of energiezuinige keukenapparatuur? Tegen een betaalbare prijs en zonder onnodig hak- en breekwerk? Team Tabak maakt een inventarisatie, regelt de uitvoering en maakt van uw keuken weer een kookplaatje.

Een ergonomische keuken

De ideale keuken is meer dan een mooi frontje en goed werkende apparatuur. Het is de plek waar u veel tijd doorbrengt. Een prettige werkhoogte, een logische route qua werkzaamheden, voldoende kastruimte op de juiste hoogte, apparatuur op armhoogte en goede verlichting zijn dan belangrijk. Team Tabak richt uw keuken ergonomisch verantwoord in, voor alle gezinsleden.

Keukenrenovatie Tabak Keukens

Door de vele keukenrenovaties die wij hebben uitgevoerd, is Team Tabak een ware specialist. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn in kasten, frontjes, tegels en keukenbladen. Laat team Tabak uw bestaande keuken pimpen en omtoveren naar iets moderner. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis. Met alle afmetingen en wensen geven wij snel een volledig prijskaartje.

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw keuken bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.