fbpx
klassieke keukens

Klassieke keukens met modern comfort

Bij Tabak Keukens staan fonkelnieuwe klassieke keukenopstellingen op u te wachten. Met volop keuze in kleuren, dessins, kastjes (allerlei houtsoorten), aanrechtbladen (in alle soorten materialen zoals natuursteen) en bijpassende greepjes en kranen.

Groot assortiment klassieke keukens

Team Tabak adviseert u graag over de combinatie sfeervol en praktisch: landelijke keukens met een uitstraling van toen maar met de eisen van nu. Glasdeurtjes met roeden, mooi vormgegeven klassieke handgrepen, een stoere schouw of een robuust fornuis. Meerdere klassieke en comfortabele keukenopstellingen staan in onze showroom klaar. Met een 3D presentatie kunnen we ook laten zien hoe de droomkeuken er in uw huis uit komt te zien.

Een nieuwe klassieke keuken is ook een besparing!

De aanschaf van een nieuwe keuken is altijd een uitgave maar op lange termijn kan het u ook geld besparen. Denk bijvoorbeeld aan de lagere energiekosten en de te verwachten reparatiekosten op de oude apparatuur. De nieuwste keukenapparaten zijn stuk voor stuk energievriendelijker door alle milieueisen. Kom eens langs om de werkelijke uitgave te bespreken.

Keukenplan op maat

Wanneer u de afmetingen meeneemt naar onze showroom in Drachten, maken wij direct een voorlopig prijskaartje. Maar we komen ook graag bij u thuis.

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw keuken bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.