fbpx
moderne keukens

Moderne keukens

Moderne keukens zijn opvallende blikvangers en een verlengstuk van uw interieur. Een strakke vormgeving uitgevoerd in verschillende opstellingen, materialen en kleuren en altijd voorzien van de nieuwste apparatuur en de laatste innovaties en gadgets. Met Quooker, Bosch, Nolte en Atag creëren wij betaalbare en duurzame kwaliteitskeukens met volop gebruiksgemak. Stap eens binnen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Modern is niet altijd duurder

Een moderne keuken is eenvoudig te combineren met welke inrichting dan ook. Wat de prijs betreft, die wordt grotendeels bepaald door het merk van de inbouwapparatuur en de designelementen. Dat modern niet duur hoeft te zijn, bewijzen we elke dag voor talrijke tevreden klanten. We kennen veel leveranciers met elk een eigen assortiment en prijskaartje en kunnen daardoor scherpe prijzen bieden voor inbouwapparatuur en montage. Met een 3D-presentatie laten wij uw droomkeuken tot leven komen. Aarzel niet en stap eens in één van onze moderne keukens.

Een nieuwe keuken is milieuvriendelijk

De aanschaf van een nieuwe keuken is altijd een grote uitgave maar op lange termijn zou u ook voordelig uit kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de lagere energiekosten en de te verwachten reparatiekosten op de oude apparatuur.

De nieuwste keukenapparaten zijn stuk voor stuk energievriendelijker door alle milieueisen. Kom eens langs om de werkelijke uitgave te bespreken!

Keukenplan op maat

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u thuis. Als u de afmetingen meeneemt naar onze showroom in Drachten, ontvangt u direct een indicatie van het prijskaartje van de door u gewenste keuken. Maar we komen ook graag bij u thuis. Neem dan contact met ons op.

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw keuken bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.