fbpx

Keuken Roffel Harkema

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw keuken of badkamer bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.

Wij zijn op zoek naar een verkoper/ verkoopster keukens met passie!

tabak keukens

Keukencollectie

Team Tabak adviseert over inbouwapparatuur en keukens in alle vormen, maten, kleuren en prijsklassen. Onze service vóór, tijdens en na de installatie krijgt u er gratis bij.

Read More
laminaat vloeren

Vloeren

Functionaliteit en sfeer zijn belangrijk bij het kiezen van een vloer. Wij combineren dit graag met tips over onderhoud en slijtage voor een blijvend plezier.

Read More
Badkamer

Badkamers

Tabak vernieuwt en renoveert elke badkamer snel, betaalbaar en vakkundig. Inclusief tips over trends, waterverbruik en comfort. Volop keuze in badkamers en badkamerproducten.

Read More

Team Tabak

  • 40 jaar expertise
  • Veel keus uit eigen collectie
  • Service gaat verder dan de showroom
  • Familiebedrijf met korte lijnen
  • Vloerexpert voor finishing touch
Meer over Tabak Keukens
Tabak Keukens Friese bad- en keukenspecialist: betaalbaar mooi!

Tabak Keukens

Tabak Keukens levert sinds 1977 kwalitatieve en betaalbare keukens, badkamers, sanitaire producten en vloeren. Met vestigingen in Drachten en Westergeest en een divers aanbod zodat iedere wens voor elke portemonnee te realiseren is.

Tabak Keukens in Drachten biedt gerenommeerde A-merken en Tabak Keukens in Westergeest richt zich op betaalbaar en degelijk. Kwaliteit bieden ze alle twee evenals een betrouwbaar advies en service.

Maar wat Team Tabak echt anders maakt is de persoonlijke aanpak, de korte lijnen en de jarenlange expertise van de mannen Folkert & Jan Tabak en badkamerspecialist Klaas Algra. Door het alles-in-een-pakket worden alle werkzaamheden vakkundig uitgevoerd en begeleid. Team Tabak is en voelt zich verantwoordelijk, zowel voor, tijdens en na de koop of renovatie.

Specialisten voor keukens en badkamers

Als zelfstandige speciaalzaak zijn we aangesloten bij Keukenspecialist.nl en Mijn BAD. Twee belangrijke inkooporganisaties in onze branche. Hiermee zijn onze klanten verzekerd van een breed en up-to-date assortiment in keukens en badkamers. Ook de service en de vakkennis zijn van een hoog niveau en daar profiteren onze klanten direct van mee.

Mijn BAD Sanitairspecialist          Keuken specialist

Actuele berichten

Uitgelicht product

Quooker Flex
Kokend waterkraan en mengkraan
in één. Inclusief uittrekslang.

Tabak Keukens

Onze referenties

Gratis informatiekrant

Een inspirerend en kleurrijk blad van Tabak Keukens over de laatste trends.

Drachten
Westergeest