fbpx

Wie wij zijn

Zoon Jan Tabak en allround specialist Klaas Algra zijn het gezicht van Tabak Keukens en Badkamers. Samen met vader Folkert Tabak, oprichter en met meer dan 35 jaar ervaring in de keukenbranche, vormen zij team Tabak. Een klein team weliswaar maar met een groot allround vakmanschap. Ze hebben alle drie verstand van keukens, badkamers, inbouwapparatuur, sanitaire producten vloeren maar ook kennis en ervaring met verbouwingen, renovaties en vloerverwarming. Vader Folkert doet hij het nu iets rustiger aan maar springt in waar nodig en zorgt voor de nodige flexibiliteit.

U kunt met een gerust hart de verbouwing, plaatsing en afwerking overlaten aan team Tabak. Het verbaast team Tabak ook niet meer als zij de sleutels in handen krijgt gedrukt waarna de huiseigenaren vertrekken voor een heerlijke vakantie. Bij thuiskomst treffen zij een spiksplinternieuwe keuken, badkamer of vloer aan in een brandschone omgeving. Zo gaat het vakantiegevoel thuis nog even door.

Afspraak is afspraak

Team Tabak praat, adviseert, ontwerpt, offreert en hoopt uiteindelijk een contract te sluiten. De overeengekomen prijs is een totaalprijs en onvoorzien meerwerk wordt niet achteraf in rekening gebracht. Ze houden gewoonweg niet van verrassingen en de jarenlange ervaring van vakteam Tabak maakt dat dat meerwerk gelukkig reuze meevalt.
Zoek dus niet langer naar dat vertrouwde adres maar kom bij ons langs in Drachten.

tabak keukens
Keukenspecialisten logo
Mijn Bad

Bij Tabak alles onder één dak

Team Tabak begint met een gedegen en onafhankelijk advies, maakt een ontwerp en/of 3D-presentatie, komt met een offerte en hopelijk de uiteindelijke verkoop. Maar dan begint het echte werk:

  • het verwijderen en afvoeren van de huidige keuken, badkamer of vloer
  • het aanbrengen van de technische voorzieningen
  • het eventueel aanleggen van een extra elektriciteitsgroep
  • het verplaatsen van schakelaars, kranen, water aan- en afvoer
  • de plaatsing van de nieuwe producten
  • het stuc- en tegelwerk

Hiervoor heeft team Tabak een groep vaste monteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters. Zij worden door team Tabak vooraf geïnstrueerd, begeleid en tijdens het hele traject ondersteunt. Ook de planning wordt door team Tabak opgezet en met alle betrokkenen doorgesproken zodat de uitvoering probleemloos verloopt. De korte lijnen en het persoonlijk contact met team Tabak als aanspreekpunt maken dat de ingrijpende verbouwing telkens weer zonder haperingen verloopt.

Badkamer

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw keuken, badkamer of vloer bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.