laminaatvloeren Drachten

Laminaatvloeren Drachten en Westergeest

Goede kwaliteit laminaatvloeren kunnen tegen een stootje en zijn onderhoudsvriendelijk. Onze laminaatvloeren Drachten en Westergeest bieden een grote diversiteit in dessin en prijs voor zorgeloos plezier, en niet alleen door de 30 jaar garantie van de fabrikant.

Laminaat uit Friesland is ideaal voor elke ruimte

Voor intensief of minder intensief gebruik, in een klassiek ogende houtsoort of in een modern jasje en in een grote verscheidenheidheid aan kleuren en stijlen. Strak tegen elkaar gelegd of met V-groef. Ook voor tips qua onderhoud en voor onderhoudsproducten staat team Tabak in Friesland voor u klaar.

Laminaat Drachten en Westergeest

Een nieuwe vloer is pas écht af met een afwerking door de MDF-plinten op verschillende hoogtes. Kom naar onze vloerenshowroom in Drachten of Westergeest en geniet van de enorme keuze in dessin en afwerking. Wij informeren u graag over de materialen en toepassingsmogelijkheden.

Scherpe prijzen voor laminaat

Voor een studentenkamer, een zolder of starterswoning hebben we ook prachtvloeren klaarliggen. Eenvoudig in uitvoering, van een goede kwaliteit en bestand tegen een stootje. Met het ‘twin click’ systeem is de vloer ook prima zelf te leggen, wat natuurlijk scheelt in de kosten.

Vloeren op maat Drachten en Westergeest

Team Tabak gaat op zoek naar de perfecte vloer, die het best past bij uw wensen en ruimte. Als u de afmetingen meeneemt naar onze showroom in Drachten of Westergeest, geven wij u een passend advies tegen een scherpe prijs.

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw vloer bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.