Al 45 jaar dé specialist in keukens en badkamers!

Vloertegels

Vloertegels in Drachten

Een tegelvoer is sterk, gaat lang mee, kan in elke ruimte worden toegepast en is goed te combineren met vloerverwarming. En een tegelvloer is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Door goed te voegen dringt het vuil niet tussen de tegels en blijft de vloer lang als nieuw ogen. Kom eens langs bij ons in Drachten!

Vloertegels in alle soorten, kleuren en maten!

Grote tegels zorgen door het beperkte aantal voegen voor een rustig beeld en maken de ruimte groter. Een kleine tegel geeft bijvoorbeeld in een landelijk interieur een extra mooie uitstraling. Ook qua kleur kunt u met tegels alle kanten op. In natuurtinten zoals zand-, terracotta en taupe-tinten tot diverse kleuren grijs en zwart. Liever een houten uitstraling of de looks van leer- of metallic? Kom langs voor een groot aanbod wand- en vloertegels.

Mogelijkheden van vloertegels

Met een tegelvloer zijn veel legpatronen mogelijk. Strak, speels of in wildverband en ook die keuzevrijheid maakt een tegelvloer aantrekkelijk. Elk materiaal en elk legpatroon heeft zijn eigen kenmerken en ook daarover informeren wij u graag. Zo vraagt natuursteen bijvoorbeeld na het tegelen een speciale behandeling zodat de tegels beschermd blijven tegen het binnendringen van vuil. Vloertegels Drachten kunnen snel en onderhoudsvriendelijk door ons monteer team worden gelegd. Kom langs en laat team Tabak u adviseren over de meest geschikte vloer.

De vloertegel die u zoekt én vindt in Friesland

Een nieuwe badkamer, toilet of keuken is niet compleet zonder een passende wand- en/of vloertegel. Uiteraard hebben wij een uitgebreid aanbod voor ieder interieur. Tabak Keukens & Badkamers heeft alle mogelijke soorten en maten tegels in huis, waarmee we samen altijd de tegel vinden die u zoekt. Nieuwsgierig naar onze vloermogelijkheden? Kom langs in onze showroom!