Al 45 jaar dé specialist in keukens en badkamers!

Tabak Keukens & Badkamers sloopt de oude keuken eruit en voert deze ook af

Maximaal 1000 euro inruilkorting op nieuwe keuken bij Tabak Keukens & Badkamers

Tabak Keukens & Badkamers in Drachten biedt klanten maximaal 1000 euro inruilkorting bij aanschaf van een nieuwe keuken. De oude keuken hoeft u er niet zelf uit te slopen. Dit doen de vakmensen van Tabak Keukens & Badkamers. Ook voeren zij de oude keuken voor u af.

Jan Tabak, de eigenaar van Tabak Keukens & Badkamers ziet dat veel klanten niet weten wat ze met de oude keuken aan moeten, wanneer ze een nieuwe aanschaffen. “De meeste mensen zitten met de handen in het haar. Wij regelen daarom dat de gehele keuken eruit gehaald wordt. 

Als de keuken eruit gesloopt is, moet natuurlijk het leidingwerk nog wel aangepast worden voor de nieuwe keuken. Dit kunt u zelf doen, maar Tabak Keukens & Badkamers kan ook het gehele project voor u uitvoeren, legt Jan uit. “Dan brengen wij alle technische voorzieningen aan. Als er extra elektriciteitsgroepen nodig zijn, leggen wij deze aan en ook verplaatsen wij het leidingwerk, schakelaars en kranen. Wij plaatsen de nieuwe keuken en verzorgen ook nog al het tegel- en stucwerk. Het komt wel voor dat klanten ons de sleutel geven en zelf anderhalve week op vakantie gaan. Als ze dan thuiskomen is alles klaar.”

De keuken- en badkamerspecialist is druk bezig met het up-to-date maken van de showroom. “Hout, zwart en beton zijn nog steeds in”, aldus Jan. “Binnenkort komt er  nog een mooie olijfgroene keuken hier in de showroom te staan. In de showroom kunt u volop inspiratie opdoen.”

Hij raadt aan om de aanschaf van een keuken niet uit te stellen. “De levertijden zijn nu nog te overzien, maar lopen wel op. Als u nu een keuken bestelt, dan kan deze in de meeste gevallen nog voor de bouwvak geleverd worden. Als er een kleine verbouwing uitgevoerd moet worden, kan dit wel wat langer duren. 

Kom voor meer informatie gerust langs in de showroom of bel 0512-530 020 voor het maken van een afspraak.”

Tabak Keukens & Badkamers | Houtlaan 11, 9203 AN Drachten | 0512 – 530 020 | tabakkeukens.nl 

De voordelen van Tabak in Drachten