Al 45 jaar dé specialist in keukens en badkamers!

Vloeren

De juiste vloer op de juiste plek biedt gemak, comfort en veiligheid. Daarnaast is het ook de vloer die een keuken of badkamer laat stralen. In de loop der jaren hebben wij veel keukens en badkamers geïnstalleerd op effectieve, veilige en oogstrelende vloeren. Die kennis en ervaring geven wij graag door aan onze klanten. Een onafhankelijk vloeradvies maakt een nieuwe keuken of badkamer nog prettiger in gebruik. Bekijk hier alle type vloeren en materialen of kom voor een advies op maat naar onze vestiging in Drachten. Familiebedrijf Tabak biedt kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact met de uitvoerders en onafhankelijk advies.

Maatwerk in vloeren

Elke vloer heeft zijn eigen functie en sfeer. Wij adviseren u graag bij het kiezen van een vloer die bij u past. Een elegante of juist stoere sterke vloer, voor intensief of minder intensief gebruik, lekker warm of juist hygiënisch, in klassieke houtsoorten of in moderne materialen en kleuren. 

Vele smaken vloeren

Een elegante of juist stoere sterke vloer, voor intensief of minder intensief gebruik, lekker warm of juist hygiënisch, in klassieke houtsoorten of in moderne materialen en kleuren? Team Tabak biedt voor elke ruimte en elke situatie, een vloer op maat.

Een veilige vloer

Naast de uitstraling en functie moet een vloer ook vooral veilig en comfortabel zijn. Een vloer met een te glad, te stroef, te nat (na reiniging) of te vet is, veroorzaakt ongelukken. Het materiaal waarvan de vloer is gemaakt moet passen bij het uiteindelijke gebruik ervan.