Al 45 jaar dé specialist in keukens en badkamers!

Badkamers

De badkamerspecialist van Friesland!

Tabak Badkamers heeft een divers assortiment aan bekende en onbekende merken badkamers, sanitaire producten en een verscheidenheid in stijlen. De keuze voor de klant groot. Wij bieden een degelijke kwaliteit en advies op maat. Wij zijn als familiebedrijf uiterst flexibel en bieden veel persoonlijke service tot en met de installatie en afwerking. Kom langs of bel ons voor een afspraak op locatie.

Breed assortiment

In onze showrooms staan ruim 10 complete badkamers in verschillende stijlen en afmetingen. Samen met een bijzonder divers aanbod in sanitaire producten zijn wij uitgegroeid tot een specialist in badkamers. Een goed adres, een betrouwbare leverancier en een kundige installateur voor badkamers. Stap eens binnen en laat u inspireren door onze kranen, baden, kasten, douchecabines en tegels. Van klassiek ‘country living’ tot minimalistisch Italiaans design.

Advies, ontwerp en montage badkamers

Voortdurend worden er nieuwe technieken en materialen geïntroduceerd om een badkamer duurzamer en functioneler in te richten. Zoals handsfree een toilet doorspoelen, led verlichting zonder schaduwwerking in de spiegel en een douchekop met ledlicht op waterkracht. Ons advies richt zich op uw wensen in combinatie met de technieken van morgen. Tabak gaat van advies naar ontwerp en van ontwerp naar de volledige montage en afwerking. Vakkundig, betaalbaar en betrouwbaar.

Badkamers Friesland

Voor elke badkamer geldt, dat u het zo duur kunt maken als u wilt. Kranen in bladgoud en innovatieve en vaak dure gadgets kunnen de prijs al gauw opdrijven naar € 10.000 tot € 15.000,-. Het goede nieuws is dat u het prijskaartje geheel in eigen hand heeft en voor minder geld ook een geweldige badkamer kunt hebben. Laat u niets wijsmaken, kom eens praten met Tabak Badkamers.

Badkamerplan

Tabak Badkamers heeft futuristische kranen, opvallende verlichtingsmogelijkheden, oogstrelende tegels of gewoon een slimme regendouche. Van extreem luxe tot aangenaam basic. We maken een badkamer op maat en beperken de overlast tijdens de montage en de afwerking tot een minimum. Als u de afmetingen meeneemt naar onze showroom, gaan wij op zoek naar uw ideale badkamer.