fbpx

In één dag! Bad eruit, inloopdouche er in!

Veel voordeliger dan landelijke bedrijven en toch de hoogste kwaliteit!

Het renoveren van een badkamer kan heel wat voeten in de aarde hebben. Als klant voelt u zich soms net een projectmanager wanneer u de werkzaamheden van de badkamerleverancier, aannemer, installateur en stukadoor op elkaar moet afstemmen. En dan maar hopen dat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Dat het anders kan bewijst Tabak Badkamers & Keukens. Dit familiebedrijf neemt het gehele renovatietraject uit handen. Ook op het gebied van hulpmiddelen ontzorgt Tabak Keukens & Badkamers u graag.

“Het uitgangspunt is dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen”, zegt Jan Tabak, die samen met zijn vader Folkert eigenaar is van het bedrijf. “Dankzij onze producten kunnen hulpbehoevenden veilig zelfstandig blijven gebruikmaken van de douche en het toilet.”

Een aangepaste badkamer kan soms van de één op de andere dag nodig zijn, weet Tabak. “Bijvoorbeeld iemand is geopereerd en durft niet meer in bad te stappen. Wij vervangen dan het bad door een inloopdouche van Kinedo. Binnen een dag kunt u weer douchen zonder dat er een grote verbouwing nodig is.” De inloopdouche kan worden uitgerust met extra veiligheidsaccessoires zoals wandbeugels of een opklapbaar zitje voor extra gebruikscomfort.

Op het gebied van hulpmiddelen is er veel mogelijk, legt Tabak uit. “Zo hebben wij badkamermeubels met een in hoogte verstelbare wastafel. De spiegel beweegt dan mee omhoog.” Een vergelijkbaar systeem is er ook voor toiletten. “Zie het als een sta-op toilet. Het wandcloset is dan in hoogte verstelbaar. Dit is ook heel praktisch wanneer uw partner juist veel langer of korter dan u is. De wc is ook voorzien van steunen die met een druk op de knop naar beneden gaan.”

Volgens Tabak zijn toiletten vandaag de dag met veel comfort verhogende opties verkrijgbaar. “Een mooi voorbeeld is de AquaClean douchewc van Geberit. Hierin zit een sproeier die u na het toiletbezoek reinigt met water op lichaamstemperatuur. Daarnaast zit er in wc-bril verwarming.”

Tabak merkt dat mensen vaak bang zijn dat het veranderen van de badkamer of wc zorgt voor veel rotzooi. Hij stelt u graag gerust. “Wij regelen alles van A tot Z en leveren alles spic en span af. En de oude spullen nemen wij mee.”

 

Speciale badkamer van alle gemakken voorzien?

Vraag meer informatie of een offerte aan! Ook advies bij u thuis is mogelijk!

Van handige wandgrepen, tot uitklapbaar zitje. Van in hoogte verstelbaar toilet en badkamermeubel tot hygiënische oplossingen. Tabak in Drachten helpt je graag bij het verwezenlijken van je je aangepaste badkamer of toilet!