Al 45 jaar dé specialist in keukens en badkamers!

Keukens

De nieuwste keukeninnovaties vind je bij Tabak Keukens en Badkamers in Drachten!

Tabak Keukens in Drachten (Friesland) is al sinds 1977 een betrouwbare leverancier van een groot assortiment betaalbare kwaliteitskeukens. Tabak adviseert, levert en installeert keukens en allerhande inbouwapparatuur van gerenommeerde merken zoals Atag, Exquisit, Hotpoint, Etna, Whirlpool en Bosch.

Uw keukenspecialist!

Tabak is een familiebedrijf, en bestaat uit een klein team van vader Folkert, zoon Jan en Klaas Algra. Ook regelt Tabak de benodigde handjes van een stukadoor, schilder of tegelzetter en werken snel en vakkundig om de overlast te beperken. In onze showroom in Drachten staan heel veel keukens gebruiksklaar voor u klaar.

Kom naar onze ruime showroom!

Onze showroom in Drachten is geopend van maandagmiddag t/m zaterdag. Wilt u liever dat we bij u thuis afspreken, dat kan ook altijd op afspraak. Uw wensen smelten we samen in een fraaie keuken 3D-presentatie, zodat u goed kunt beoordelen of uw nieuwe keuken aan uw eisen voldoet of uw verwachtingen overtreft.

Ons werkgebied is Friesland, Groningen, Drenthe, Noordoostpolder-Flevoland en Noord-Holland.


Afspraak maken voor keukenadvies?
Maak hier een afspraak
Klassieke keukens met modern comfort

Bij Tabak Keukens staan fonkelnieuwe klassieke keukenopstellingen op u te wachten. Met volop keuze in kleuren, dessins, kastjes (allerlei houtsoorten), aanrechtbladen (in alle soorten materialen zoals natuursteen) en bijpassende greepjes en kranen.

Groot assortiment klassieke keukens

Team Tabak adviseert u graag over de combinatie sfeervol en praktisch: landelijke keukens met een uitstraling van toen maar met de eisen van nu. Glasdeurtjes met roeden, mooi vormgegeven klassieke handgrepen, een stoere schouw of een robuust fornuis. Meerdere klassieke en comfortabele keukenopstellingen staan in onze showroom klaar. Met een 3D presentatie kunnen we ook laten zien hoe de droomkeuken er in uw huis uit komt te zien.

Een nieuwe keuken is ook een besparing

De aanschaf van een nieuwe keuken is altijd een uitgave maar op lange termijn kan het u ook geld besparen. Denk bijvoorbeeld aan de lagere energiekosten en de te verwachten reparatiekosten op de oude apparatuur. De nieuwste keukenapparaten zijn stuk voor stuk energievriendelijker door alle milieueisen. Kom eens langs om de werkelijke uitgave te bespreken.

Keukenplan op maat

Wanneer u de afmetingen meeneemt naar onze showroom in Drachten, maken wij direct een voorlopig prijskaartje. Maar we komen ook graag bij u thuis.Afspraak maken voor keukenadvies?
Maak hier een afspraak

Moderne keukens

Moderne keukens zijn opvallende blikvangers en een verlengstuk van uw interieur. Een strakke vormgeving uitgevoerd in verschillende opstellingen, materialen en kleuren en altijd voorzien van de nieuwste apparatuur en de laatste innovaties en gadgets. Met Quooker, Bosch, Nolte en Atag creëren wij betaalbare en duurzame kwaliteitskeukens met volop gebruiksgemak. Stap eens binnen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Modern is niet altijd duurder

Een moderne keuken is eenvoudig te combineren met welke inrichting dan ook. Wat de prijs betreft, die wordt grotendeels bepaald door het merk van de inbouwapparatuur en de designelementen. Dat modern niet duur hoeft te zijn, bewijzen we elke dag voor talrijke tevreden klanten. We kennen veel leveranciers met elk een eigen assortiment en prijskaartje en kunnen daardoor scherpe prijzen bieden voor inbouwapparatuur en montage. Met een 3D-presentatie laten wij uw droomkeuken tot leven komen. Aarzel niet en stap eens in één van onze moderne keukens.

Een nieuwe keuken is milieuvriendelijk

De aanschaf van een nieuwe keuken is altijd een grote uitgave maar op lange termijn zou u ook voordelig uit kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de lagere energiekosten en de te verwachten reparatiekosten op de oude apparatuur. De nieuwste keukenapparaten zijn stuk voor stuk energievriendelijker door alle milieueisen. Kom eens langs om de werkelijke uitgave te bespreken!

Keukenplan op maat

Wij adviseren u graag in onze showroom of bij u thuis. Als u de afmetingen meeneemt naar onze showroom in Drachten, ontvangt u direct een indicatie van het prijskaartje van de door u gewenste keuken. Maar we komen ook graag bij u thuis. Neem dan contact met ons op.