Al 45 jaar dé specialist in keukens en badkamers!

Over ons

Wie wij zijn

Zoon Jan Tabak en allround specialist Klaas Algra zijn het gezicht van Tabak Keukens en Badkamers. Samen met vader Folkert Tabak, oprichter en met meer dan 35 jaar ervaring in de keukenbranche, vormen zij team Tabak. Een klein team weliswaar maar met een groot allround vakmanschap. Ze hebben alle drie verstand van keukens, badkamers, inbouwapparatuur, sanitaire producten vloeren maar ook kennis en ervaring met verbouwingen, renovaties en vloerverwarming. Vader Folkert doet hij het nu iets rustiger aan maar springt in waar nodig en zorgt voor de nodige flexibiliteit.

U kunt met een gerust hart de verbouwing, plaatsing en afwerking overlaten aan team Tabak. Het verbaast team Tabak ook niet meer als zij de sleutels in handen krijgt gedrukt waarna de huiseigenaren vertrekken voor een heerlijke vakantie. Bij thuiskomst treffen zij een spiksplinternieuwe keuken, badkamer of vloer aan in een brandschone omgeving. Zo gaat het vakantiegevoel thuis nog even door.

Bij Tabak alles onder één dak

Team Tabak begint met een gedegen en onafhankelijk advies, maakt een ontwerp en/of 3D-presentatie, komt met een offerte en hopelijk de uiteindelijke verkoop. Maar dan begint het echte werk:

  • verwijderen en afvoeren van de huidige keuken, badkamer of vloer
  • het aanbrengen van de technische voorzieningen
  • het eventueel aanleggen van een extra elektriciteitsgroep
  • het verplaatsen van schakelaars, kranen, water aan- en afvoer
  • de plaatsing van de nieuwe producten
  • het stuc- en tegelwerk


Hiervoor heeft team Tabak een groep vaste monteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters. Zij worden vooraf geïnstrueerd, begeleid en tijdens het hele traject ondersteund. Ook de planning wordt door doorgesproken, zodat de uitvoering probleemloos verloopt. De korte lijnen en het persoonlijk contact  maken dat de ingrijpende verbouwing telkens weer zonder haperingen verloopt.

Afspraak maken

Tabak Keukens en Badkamers adviseert, ontwerpt, offreert en hoopt uiteindelijk een contract te sluiten. De overeengekomen prijs is een totaalprijs en onvoorzien meerwerk wordt niet achteraf in rekening gebracht. Wij houden gewoonweg niet van verrassingen en de jarenlange ervaring maakt dat het meerwerk gelukkig reuze meevalt. Zoek dus niet langer naar dat vertrouwde adres, kom bij ons langs in Drachten.

Onze showroom

Onze inspirerende showroom in Drachten biedt u een prachtig aanbod van alle mogelijkheden en innovaties op keuken-, badkamer- en vloergebied. Ons ruime assortiment koppelen we graag aan een gedegen advies en een sprankelend ontwerp inclusief het maken van een kostenplaatje. Niet alleen in de showroom staan we klaar met advies, ook bezoeken we u graag thuis. Heeft u overdag geen tijd? Dan plannen we in de avonduren een afspraak. Wij zijn gevestigd in Friesland, maar bedienen daarnaast ook klanten in Groningen, Drenthe en Noord-Holland. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in onze showroom.

Vestiging Drachten

In oktober 2016 is de vestiging in Drachten geheel verbouwd en opnieuw ingericht. Op de begane grond staan gerenommeerde merkkeukens zoals ATAG, Etna en Bosch samen met een groot assortiment keukenapparatuur. Het geheel wordt aangevuld met vloeren van Krono Original®laminaat en TFD Floortile pvc vloeren. De gehele eerste etage is voor badkamers, douches, sanitaire producten, waskommen en een eigen lijn badmeubelen. Sinds 2013 is Tabak Keukens gevestigd op een prachtige plek in Drachten met kwaliteitskeukens, oogstrelende badkamers en praktisch mooie vloeren. Bekende merken, gerenommeerde fabrikanten en een alles-in-een-service maken team Tabak een betrouwbare allround specialist.

Openingstijden