Al 45 jaar dé specialist in keukens en badkamers!

Help, ik zoek een keuken!

Ben je op zoek naar een keuken of badkamer, dan kan dat een flinke zoektocht opleveren. De eerste gedachte gaat dan vaak uit naar oriëntatie op internet. In Friesland zoeken inwoners juist een stuk persoonlijk advies, omdat men door het overweldigende online aanbod maar moeilijk een keuze kunnen maken. Bij Tabak Keukens in Drachten kun je altijd zo binnenlopen om zelf te voelen en ervaren welke keukens en badkamers tegenwoordig trend zijn en welke apparaten en andere accessoires het keukenplaatje compleet maken. “We zorgen dat alles van A tot Z geregeld wordt. We zorgen voor de afvoer van de oude keuken of badkamer en zorgen dat alles perfect geïnstalleerd wordt”, legt keukenadviseur Jan Tabak uit.

Jan Tabak heeft de afgelopen jaren duidelijk gemerkt dat er steeds men steeds meer op zoek is naar comfort in combinatie met een mooi design. Daarbij is er veel vraag naar keukens die passen binnen de industriële stijl. “Dan moet je denken aan betonlook, met hout en zwarte accenten. Wat daarbij opvalt is dat de man kiest voor handige gadgets in de keuken zoals een app voor het licht en ingebouwde geluidsboxen , terwijl de vrouw vaak heel praktisch aan het koken denkt.” Daarnaast zie je nu ook de retro-invloed steeds meer z’n intrede doen met als kleur olijfgroen.

Planning

Jan Tabak geeft huiseigenaren die een compleet nieuwe keuken of badkamer willen hebben het advies om ruim op tijd rond te gaan kijken en zeker eens bij Tabak in Drachten binnen te lopen. “Dan kunnen we advies geven binnen welk tijdsbestek alles geplaatst kan worden. Daarbij gaan we er altijd van uit dat er binnen de afgesproken tijd gekookt kan worden”, verzekert Jan Tabak.

Ontzorgen

Is de stijl en inrichting van de keuken bepaald, dan maakt Jan Tabak daar een schets van en visualiseert hij het ontwerp in de computer middels een 3D model. “Is de keuze definitief dan maak ik er een fotorealistisch concept van op maat van. Het is zo dat wanneer we met onze vakmensen aan de slag gaan een complete kleine verbouwing kunnen uitvoeren. Dus niet alleen het plaatsen van een keuken of badkamer maar ook de afvoer, het stuc- en schilderwerk, de installatie en het kookklaar afleveren van de gekozen keukeninrichting.” Daarbij werkt Tabak Keukens & Badkamers met een vast team van installatiemonteurs, tegelzetters en stukadoors.

De voordelen van Tabak in Drachten