fbpx

Badkamermeubels

Een badkamermeubel bepaalt het comfort en de uitstraling van een badkamer. Het gaat over kwaliteit, materiaal, bergruimte, uiterlijk en prijs. Bij Tabak Badkamers in Friesland vindt u ze in alle soorten, maten en prijsklasses. In hoogglans wit, kleurrijke kleuren, in een matte uitvoering of met een houtstructuur. U ontwerpt uw eigen badkamermeubel en wij adviseren u over de mogelijkheden en de praktische invulling.

Alles-in-een badkamermeubel in Friesland

Een kleine badkamer vraagt meer creativiteit dan een grote. Tevens wilt u voldoende bergruimte en een  badkamermeubel is hiervoor oplossing. Maar ook valt te denken aan kolomkasten, spiegelkasten, rekjes, planken en haken. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Neem de maten van de badkamer mee naar de showroom in Drachten en Team Tabak bekijkt de mogelijkheden voor u.

Badkamermeubel: de wastafelonderkast

Zoveel merken en fabrikanten, zoveel keus is er. Met verstelbare legplanken, met zelfsluitende lades, greeploos en in hoogte verstelbare legplanken. Alles is mogelijk en te combineren. Laat Team Tabak uw wensen invullen en uitvoeren.

De spiegelkast

Een badkamermeubel combineert aan de bovenkant vaak twee functies tegelijk namelijk een spiegel voorop de deurtjes van de kastjes. Met een stopcontact geïntegreerd in de spiegelkast of een spiegel met een ingebouwde lamp.

Badkamermeubels

Tabak Badkamers heeft futuristische kranen, opvallende verlichtingsmogelijkheden, oogstrelende tegels of gewoon een slimme regendouche. Van extreem luxe tot aangenaam basic. Team Tabak maakt elke badkamer op maat en beperkt de overlast tijdens de montage en de afwerking tot een minimum. Als u de afmetingen meeneemt naar onze showroom, gaan wij op zoek naar uw ideale badkamer.

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw badkamer bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak.